Angleški prevod, ki prepriča

Angleški prevod tako kot vsaka druga vrsta prevoda zahteva dobršno mero znanja, veščine besednega ustvarjanja in seveda strokovne podkovanosti. Prevajalci morajo imeti namreč izjemen čut za jezik, poleg uradne izobrazbe pa največ prinesejo tudi izkušnje in dobro poznavanje posameznega strokovnega področja. V prevajalski agenciji Multilingual združujemo ekipo več kot 500 prevajalcev, ki so specializirani za različne jezikovne kombinacije in vam hitro in ugodno zagotovijo angleški prevod, ki prepriča.

Ugodna ponudba in angleški prevodi po najnižjih cenah

Poleg strokovnosti je naše glavno vodilo pri poslovanju zagotoviti prevajanje po ugodnih cenah, ki si ga lahko privoščite. Ponosni smo, da se zadovoljni naročniki k nam z veseljem vračajo oziroma se odločajo tudi za trajno sodelovanje na mesečnem nivoju.

Kadar potrebujete angleški prevod v zelo kratkem času, je Multilingual prav tako prava izbira, saj vam prevajanje do 5 strani besedila zagotovimo že v istem dnevu ter tako poskrbimo, da vas časovna stiska ne obremenjuje.

 

Za angleški prevod po najbolj konkurenčni ceni pokličite na  tel. +386 (0)40 817 820 ali nam pišite po elektronski pošti info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran