Krajši prevodi takoj

Dandanes smo preplavljeni s količino krajših informacij iz najrazličnejših jezikov – globaliziran svet je povezan tako kot še nikoli do sedaj. Pri kratkih besedilih je pomembno, da se ohranijo bistveni pomen, razumljivost sporočila in točnost podatkov. Krajši prevodi prav tako zahtevajo ogromno pozornosti, da se izognemo kakšnih koli nedoslednosti.

V prevajalski agenciji Multilingual smo zavezani temu, da se prilagajamo zahtevnemu tržišču, ki od nas pričakuje hitre rešitve v najkrajšem času. Odločili smo se, da ponudimo visoko kakovostne prevode do 5 strani še v istem dnevu in s tem olajšamo marsikatero zagato, v kateri se znajdejo naši naročniki. Ker sodelujemo z ažurnimi in zaupanja vrednimi prevajalci, ki obvladajo različna področja, lahko s ponosom povemo, da se na nas lahko vedno zanesete, saj bomo poiskali rešitev za vsak izziv.

Pri prvem naročilu pa vam – ne glede na obseg in zahtevnost besedila – ponujamo še posebno darilo dobrodošlice, in sicer 10 % popust. To je priložnost, ki je ne gre zamuditi. Zaupajo nam nekateri veliki naročniki in drznimo si reči, da nam boste zaupali tudi vi. Pokličite ali nam pišite in se pozanimajte tudi o drugih ugodnostih, ki jih imamo pripravljene za vas.

 

Hitro, ugodno, kakovostno – prava izbira!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran