Nemški prevodi – hitro in ugodno

Prevod v nemščino hitro in po ugodnih cenah? Tudi to je mogoče, vendar morate izbrati pravega partnerja. Prevajanje v nemški jezik je zahtevna naloga in za odlične rezultate sta potrebna dva elementa: bogato znanje in izkušnje. Točno to sta najpomembnejši odliki naših prevajalcev v podjetju Multilingual, zato z odločitvijo za nas ne morete zgrešiti.

Naši prevajalci so specializirani za različna področja, zato so nemški prevodi vedno narejeni brezhibno. V sklopu naših storitev vam lahko zagotovimo tudi lektoriranje nemščine, tako da so v besedilu res izpiljene tudi zadnje podrobnosti.

Nemški prevodi vseh vrst besedil

Med našimi šolanimi prevajalci je mnogo naravnih govorcev jezika, zato vam lahko zagotovimo storitve na najvišjem nivoju. Z našo veliko ekipo sodelavcev smo kos vsakemu izzivu in vam lahko zagotovimo prevajanje v nemščino ali prevod iz nemščine v slovenščino vseh tipov besedil – od strokovnih tekstov do marketinških ali publicističnih besedil. Vedno spoštujemo dogovore in smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč tudi, kadar ste v časovni stiski.

Za prvi prevod vam zagotovimo tudi 10 % popusta, saj smo prepričani, da se boste z veseljem vračali. Preizkusite nas!

 

Odločite se za kakovosten nemški prevod.

040 817 820 ali info@multilingual.si

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran