Prevajalci, ki so tudi naravni govorci

Prevajalci morajo biti strokovnjaki na svojem področju, ki so usposobljeni za izbrano jezikovno kombinacijo in različna tematska področja. Posebna dodana vrednost pa je, če so prevajalci tudi naravni govorci jezika, saj na ta način poskrbijo prav za vse odtenke besedila in mu dodajo piko na i.

V podjetju Multilingual združujemo mrežo več kot 500 prevajalcev, kar pomeni, da vam lahko zagotovimo prevode po meri za vse jezikovne kombinacije in praktično za vsa strokovna področja. Delo vedno zaupamo strokovnjaku, ki pozna terminologijo in upošteva vse zakonitosti, da besedilo v novem jeziku zaživi kot samostojna celota.

Prevajalci, ki vas bodo pustili brez besed

Dober prevod že na prvi pogled izstopa in lahko razliko opazite tudi sami, še posebej pa to zaznajo govorci ciljnega jezika in to je ključni faktor, ki lahko vpliva na uspeh ali neuspeh posameznega besedila.

Prevajalci so torej tisti, ki imajo pred sabo zahtevno nalogo, zato bodite pozorni, koga izberete. Podjetje Multilingual je dobra odločitev tako po mnenju strank, ki se k nam z veseljem vračajo, kot sodeč po naših uspehih in nenehnem vlaganju v razvoj.

Storitve vedno prilagajamo po meri naših naročnikov in skrbimo, da ostajamo prepoznavni kot zaupanja vreden in pomemben igralec na področju prevajanja. Vedno cenimo tudi vašo zvestobo, zato vam podarimo dodatne količinske popuste in znižanja, kadar se k nam z veseljem vračate.

 

Prevodi po meri naročnika.

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran