Prevajanje s strani priznanih prevajalcev

Prevajanje je že od nekdaj znano kot izjemno zahtevna storitev, ki jo lahko na najvišjem nivoju opravi le izkušeni prevajalec. Njegova naloga je, da določeno besedilo iz enega jezika prevede v drug jezik. Poznavanje obeh ali več jezikov pa mora biti na vrhunski ravni. To v praksi pomeni, da prevajanje ne zahteva samo golo poznavanje besedišča ter slovničnih struktur, ampak tudi zgodovino, kulturo ter ostala področja, na katerih so se določeni jeziki razvijali izjemno dolgo časa. Prevajalec je tako oseba, ki je delu predana z razumom ter srcem.

Kakovostno, hitro ter zanesljivo prevajanje

Naše podjetje Multilingual, ki pod svojim okriljem združuje več kot 500 prevajalcev, slovi po izjemni kakovosti, ki se kaže v odličnih prevodih. Poleg tega je ena izmed naših pomembnih prednosti tudi hitrost.

Tega se še kako dobro zavedajo tudi naše stranke, ki glas o našem uspešnem delu širijo naprej. Povedo pa tudi, da se vam splača stopiti v stik z našim podjetjem tudi zaradi ugodnih cen. Ob prvem naročilu vam bomo ne glede na dolžino ali zahtevnost besedila podarili tudi 10 % popust.

 

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran