Prevod v angleščino

Dober prevod v angleščino zahteva kar nekaj znanja in izurjenosti, saj mora imeti prevajalec poleg strokovne podkovanosti tudi odličen posluh za jezik. Glede na razširjenost jezika se zdi, da angleščino obvlada že skoraj vsak, vendar obstajajo med prevodi ogromne razlike. Eno je namreč poznati jezik, drugo je v jeziku pisati in tvoriti besedila, ki nagovarjajo govorce jezika in morajo biti napisana v brezhibnem jeziku. Zadnje, kar si želite, je neustrezen prevod, saj bo odvrnil bralce in že na prvi pogled ustvaril neprimeren prvi vtis.

Multilingual poskrbi, da vi zablestite

Prevajanje v angleščino je izredno kompleksna naloga, ki zahteva ogromno znanja in izkušenj. Pri nas stavimo le na najvišjo kakovost, zato vas bomo povezali z enim izmed naših vrhunskih prevajalcev, ki dobro pozna področje in bo poskrbel za prevod s piko na i. Prav tako vam lahko zagotovimo tudi ugodno in strokovno prevajanje iz angleščine v slovenščino, kjer je prav tako zelo pomembno, da se ohrani ustrezen pomen besedila.

Ena izmed naših pomembnih prednosti je, da sodelujemo tudi z naravnimi govorci, ki poskrbijo, da je besedilo po vašem naročilu ustrezno lektorirano in da so vse besede uporabljene v ustreznih pomenskih in besednih strukturah. Šele na ta način je prevod v angleščino zares dober in navduši še tako zahtevnega bralca.

Najlaže se prepričate tako, da nas preizkusite, zato vam zagotovimo 10 % popusta za prvi prevod iz angleščine v slovenščino ali za prevajanje slovenščine v angleščino. Ponudimo vam lahko izredno konkurenčne cene ter storitve, ki bodo dosegle in presegle vaša pričakovanja.

 

Potrebujete profesionalen prevod v angleščino?

Na voljo smo vam na 040 817 820 ali info@multilingual.si.

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran