Prevod v madžarski jezik

Madžarski jezik sodi v tako imenovano ugrofinsko skupino jezikov in je daljni sorodnik finskega jezika. Glede na to, da so Madžari naši sosedje, se nam neposredno odpira velik trg in potencial v poslovnem svetu. Prevod v madžarščino je ne glede na tip besedila zahtevna naloga, saj je potrebno celoten pomen slovenskega besedila ustrezno pretvoriti in izbrati prave besede, da besedilo v ciljnem jeziku zares učinkuje. Besedilo mora namreč biti jasno, smiselno in berljivo.

Zaupajte strokovnjakom

Pomembno je, da prevajanje v madžarščino ali iz madžarščine v slovenščino zaupate strokovnjakom, ki imajo vrsto let izkušenj. Pri našem delu smo vedno pozorni, da vam dodelimo prevajalca, ki pozna vaše področje in ima bogate izkušnje s prevajanjem določenega tipa besedila. V podjetju Multilingual sodeluje več kot 500 prevajalcev, lektorjev in sodnih tolmačev iz 14 držav, zato smo zares preverjeno dobra izbira.

Naši prevajalci odlično poznajo pravila madžarskega jezika in mnogi med njimi so tudi naravni govorci. Poleg tega imajo znanje, da besedilo oblikujejo popolnoma po meri ciljnega jezika in na ta način ne le zakrijejo, temveč popolnoma izbrišejo sledi prevoda. Vaše besedilo bo ustrezno nagovorilo bralce in doseglo želene učinke.

 

Multilingual – specialisti za kakovostne prevode!

Na voljo smo vam na: 040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran