Prevod v španski jezik

Potrebujete dober prevod v španščino, ki jo na svetu govori kar 400 milijonov govorcev? Španski jezik ima izredno bogat besedni zaklad, zato je toliko bolj pomembno, da se prevajanja loti prevajalec z dolgoletnimi izkušnjami, ki bo uspel vaše sporočilo dobro predstaviti. Pravo odločitev zagotovo sprejmete, če pokličete Multilingual, saj pri nas prevajanje španščine izvajajo diplomirani hispanisti. V sklopu ponudbe vam lahko zagotovimo tudi strokovno zaključno lekturo, tako da je besedilo primerno za takojšnjo objavo in uporabo. 

Prevajanje v španščino odpira poslovne priložnosti

Glede na velikost španskega trga je prevajanje v španščino še posebej pomembno v poslovnem svetu. Nujno je, da ciljno publiko prepričate tako z ustrezno vsebino kot s prepričljivim in slovnično brezhibnim besedilom. Pri nas smo usposobljeni tudi za simultano tolmačenje, zato vas lahko naš španski tolmač spremlja na službeni poti ali poskrbi za vaše goste iz tujine.

Hitrost in strokovnost na enem mestu

Z našo široko ekipo prevajalcev smo kos vsakemu izzivu, zato vam lahko prevajanje španščine do 5 strani zagotovimo že v 24 urah. Še ena izmed pomembnih prednosti je tudi ta, da vam lahko poleg kakovosti ponudimo tudi izredno konkurenčne cene.

 

Prepričajte se, da smo prava izbira!

Na voljo smo vam na 040 817 820 ali  info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran