Prevod v srbski jezik

Nekoč skupen srbohrvaški jezik se je do danes precej spremenil. Prevajanje v srbščino zato zahteva mnogo znanja in dobro je, da se odločite za profesionalne prevode. V podjetju Multilingual vam lahko ponudimo hitre, kakovostne in strokovne prevode iz srbščine v slovenščino in iz slovenščine v srbščino, ki bodo razumljivi in slovnično brezhibni.

Prevajanje namreč opravljajo naši izkušeni prevajalci, ki so naravni govorci ciljnega jezika in imajo univerzitetno diplomo iz srbščine. Poleg tega vam lahko ponudimo tudi različne jezikovne kombinacije prevodov, na primer prevajanje iz srbščine v angleški in iz angleškega v srbski jezik, tako da zares poskrbimo za vse vaše potrebe.

Kako poteka sodelovanje?

Kadar koli nas lahko kontaktirate po elektronski pošti info@multilingual.si ali pa nas od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure pokličete na 040 817 820. V najkrajšem možnem času vam bomo pripravili konkurenčno ponudbo in vas po potrditvi naročila povezali s prevajalcem. Vedno se potrudimo, da poskrbimo za vse podrobnosti, zato vam lahko ponudimo tudi zaključno lektoriranje besedila.

 

Odločite se za kvalitetno prevajanje v srbščino.

Na voljo smo vam na 040 817 820 ali  info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran