Prevodi, ki odražajo kakovost

Prevodi so si med seboj zelo različni, saj je mogoče besede iz enega jezika v drugega prenesti na zelo različne načine. Pri tem največ štejejo izkušnje in občutek za jezik, zato je zelo pomembno, da prevajanje zaupate preizkušeni ekipi in prevajalski agenciji. V podjetju Multilingual smo pod eno streho zbrali najboljše kadre, ki komaj čakajo na nove izzive.

Sodelujemo z mrežo več kot 500 prevajalcev po vsej Evropi, zato so vam prevodi v različne jezike vedno na dosegu roke. Odlikujejo nas hitrost, kakokovost in izredno konkurenčne cene, o katerih se boste prepričali takoj, saj vam takoj po oddaji vašega povpraševanja pripravimo konkurenčno ponudbo s ceno, določeno do evra natančno.

Modro načrtovanje stroškov

Prevodi tako niso strošek, za katerega izveste na koncu, ampak že takoj na začetku sodelovanja, kar je zelo pomembno za ustrezno planiranje stroškov. Poleg ugodnih cen je ena izmed naših odlik tudi hitrost, saj vam lahko do 5 strani besedila po potrebi prevedemo že v istem dnevu. Ne odlašajte s klicem ali elektronskim sporočilom – ob prvem sodelovanju vam primaknemo še dodaten 10 % popust.

 

Pokličite za ugodno ponudbo čim prej!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran