Prevodi po najugodnejših cenah

Prevodi so dejansko čisto posebna vrsta besedila, saj predstavljajo kompromis med sporočilom izhodiščnega jezika in možnostmi, ki jih ponuja posamezen ciljni jezik. Ravno zato je prevajanje zahtevna naloga, ki jo je dobro prepustiti profesionalni ekipi Multilingual.

V svojih vrstah združujemo najboljše prevajalce, ki imajo dovolj izkušenj in zagnanosti, da uspešno premagujejo zastavljene izzive. Poskrbimo lahko tudi za prevode v manj običajne jezikovne kombinacije, saj znotraj naše mreže združujemo več kot 500 prevajalcev, ki poskrbijo tudi za najzahtevnejše naloge.

Prava izbira v vsakem trenutku

Velika ekipa sodelavcev nam omogoča, da vam lahko vedno ponudimo največ. Vsak prevajalec je namreč specializiran za določeno jezikovno kombinacijo in se dobro spozna na posamezno tematsko področje, tako da projekt predamo tistemu, ki ima najboljše kompetence.

Tovrsten način se je izkazal za enega najboljših modelov, ki zagotavljajo zadovoljstvo strank, saj v vsakem trenutku in za vsako temo na enem mestu dobite pomoč specialista.

Zgrabite priložnost in si zagotovite tudi 10 % popust ob prvem naročilu.

 

Vaša najboljša izbira za prevajanje!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran