Prevodi v kratkem času

Prevodi so si med seboj zelo različni, česar se dobro zavedajo vsi ciljni bralci. Gotovo ste že kdaj naleteli na slab prevod besedila, kjer je mrgolelo napak in sporočilo ni bilo jasno razumljivo. V podjetju Multilingual imamo zato predpisane standarde kakovosti, ki jih spoštujejo vsi naši prevajalci. Prevodi morajo biti namreč slovnično in vsebinsko brezhibni, saj je le to garancija za uspeh.

Prevodi v kratkem času

Glede na hiter tempo življenja in dinamiko v poslovnem svetu se pogosto zgodi, da bi morali biti prevodi „končani že včeraj“. Kadar se vam zelo mudi, smo vam vedno pripravljeni pomagati in priskočiti na pomoč do 5 strani besedila vam prevedemo že v istem dnevu, v nujnih primerih angažiramo tudi več prevajalcev.

Ponosni smo, da smo agencija, ki ji naročniki zaupajo in kamor se radi vračajo. Najbolje se lahko prepričate, če nas preizkusite. Ob prvem naročilu vam zagotovimo še dodaten 10 % popust na celoten znesek naročila, našim strankam pa tudi sicer nudimo najbolj konkurenčno, hitro, odzivno in celostno storitev.

 

Vaš najboljši partner za prevajanje!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran