Lektoriranje različnih besedil

Lektoriranje je piljenje prevoda ali napisanega besedila, ki odpravlja slovnične, pravopisne, tipkarske in slogovne pomanjkljivosti. Še posebej je lektoriranje pomembno, kadar bo besedilo javno objavljeno. Takrat mora biti brezhibno!

Lektoriranje vseh vrst besedil

Naši izkušeni lektorji vam ponujajo lektoriranje vseh vrst besedil, predvsem pa:

  • lektoriranje diplomskega dela
  • lektoriranje magistrskega dela
  • lektoriranje doktorske disertacije

Poleg tega pa lahko na nas računate tudi pri lektoriranju vseh drugih vrst besedil.

Lektorji slovenščine

Lektoriranje slovenščine za MultiLingual opravljajo profesorji slovenščine oz. diplomirani slovenisti. Vsi imajo dolgoletne  izkušnje z lektoriranjem in vam zagotavljajo natančen pregled besedila. Lektor bo popravil zatipkane besede, pregledal rabo ločil, se posvetil slovnični pravilnosti, morda popravil tudi slog, če avtorju pisanje ne gre najbolj od rok. Dober lektor lahko prepreči marsikatere spodrsljaje, ki se nehote zgodijo, pisca pa spravijo v zadrego – še posebej v poslovnem in akademskem svetu.

Lektoriranje angleščine, nemščine, italijanščine …

Tudi tuji jezik potrebuje lektoriranje, še posebej, če gre za prevod. Še tako dober prevajalec ne more predvideti vsej jezikovnih pomenskih zapletov, zato lektoriranje toplo priporočamo vsem, ki boste prevode v tuje jezike tiskali oz. objavili. Z lektoriranjem se lahko izognete dodatnim stroškom, saj lahko ena minimalna napaka naredi veliko škode.  

Lektoriranje nima mej – od tabel do prezentacij

Da bi preprečili napake, poenotili stil in poskrbeli za nemoteno razumevanje besedila, lektoriranje priporočamo na vseh področjih – pošljite nam svojo prezentacijo za seminar, konferenco, zagovor diplome, lektorirati dajte tabele, priročnike, navodila za uporabo.

Skrb za jezik odseva skrbnega poslovnega partnerja!

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran