O podjetju

Prevajanje, tolmačenje, lektoriranje. Zanesite se na agencijo Multilingual!

Multilingual je podjetje, ki mu lahko z gotovostjo zaupate strokovno prevajanje, tolmačenje, sodne prevode in lektoriranje svojih dokumentov. Z dobro organizirano mrežo prevajalcev vam posredujemo prevode v več kot 30 svetovnih jezikov in vse njihove kombinacije. Pri tem se zavedamo, kako pomembno je zadovoljstvo strank, zato je to pri nas na prvem mestu. Glavno vodilo pri našem poslovanju so:

  • konkurenčnost cen,
  • točnost,
  • natančnost,
  • strokovnost in
  • brezhibno opravljeno delo.

Prevajalska agencija Multilingual vam lahko pomaga pri doseganju vaših poslovnih ciljev!

Glavni cilj našega delovanja je zadovoljstvo naših strank, ki ga z visokokakovostnimi prevodi, pravočasno dostavo in konkurenčnimi cenami vselej dosežemo. Zahvala za to gre predvsem izbranemu timu profesionalnih prevajalcev, ki jih odlikujejo vrhunsko znanje jezika, zagnanost in fleksibilnost. Verjamemo, da je Multilingual vedno pravilna odločitev za prevajalske storitve. Kredibilnost nam med drugim zagotavlja na stotine strank, ki vedno znova prisegajo na našo prevajalsko agencijo. Ob naročilu storitve pri nas ste lahko povsem prepričani, da so vaša besedila v pravih rokah.

Naši prevajalci, tolmači, lektorji

Več kot 500 profesionalnih prevajalcev, lektorjev in sodno zapriseženih tolmačev je najboljše zagotovilo uspešnega premagovanja vaših jezikovnih izzivov in izpolnjevanja vaših specifičnih zahtev.

Multilingual skrbno vzdržuje bazo podatkov izbranih prevajalcev. Njihova predanost, lojalnost, zagnanost in ljubezen do jezikov so lastnosti, ki v prevajanje vnesejo tisti presežek, po katerem se Multilingual razlikuje od ostalih prevajalskih agencij.

Prevajanje, ki ohranja smisel vaših besedil

Pri naših prevajalskih storitvah se še posebej trudimo ohraniti smisel prevajanega besedila, saj se dobro zavedamo problematičnosti dobesednega prevajanja. Ne sledimo črki, temveč duhu jezika, in pazimo, da se pri prevajanju ne izgubi pomen izhodiščnega besedila.

Zahvala gre našim odličnim prevajalcem, ki vedno prevajajo v svoj materni jezik (»native speakers«) in svoje znanje jezikov redno izpopolnjujejo v tujini. Poleg tega so vsi naši prevajalci kompetentni na določenem strokovnem področju (tehničnem, znanstvenem ali družboslovnem) in posledično v celoti obvladajo specifično strokovno izrazje.

Naši procesi in tehnologija

Čeprav naša poslovna filozofija stavi na delo ljudi, in čeprav verjamemo, da lahko le slednji v celoti dojamejo potrebe posamične stranke in specifičnost vsakega besedila, vlagamo veliko truda tudi v razvoj vedno boljših delovnih procesov pri uporabi prevajalskih orodij. S tem zagotavljamo vedno hitrejše in natančnejše storitve, saj prevajalska orodja omogočajo, da se pri prevodih večjih projektov, kjer zaradi krajših rokov dela skupina prevajalcev, ohranja terminološka skladnost besedila. To je posebej pomembno pri prevajanju tehničnih in strokovnih besedil, kot so navodila za uporabo, tehničnih opisi in specifikacije.

Boniteta odličnosti

V Multilingual d.o.o. smo pridobili bonitetno oceno AAA, kar pomeni, da spadamo v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji  (cca. 1% podjetij) 

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran