Prevajalci

Kdo so prevajalci?

Prevajalci so strokovnjaki za minimalno en tuji jezik, ki ga obvladajo do potankosti in se z njim načeloma ukvarjajo celo profesionalno življenje. Seveda nekateri prevajalci obvladajo tudi dva ali tri tuje jezike. Svoje znanje kopičijo in nadgrajujejo z izkušnjami in količino avtorskih strani iz različnih tem, ki so jih že prevedli.

Nekateri prevajalci se odločijo za specializacijo in prevajajo samo eno ali dve sorodni temi, na primer medicino in farmacijo. Takšni prevajalci so zelo iskani, saj odlično poznajo svoje strokovno področje in je sodelovanje z njimi precej lažje kot najemanje prevajalca, ki vašega področja ne pozna. Je pa tako početje na tako majhnem področju, kot je Slovenija, lahko rizično, saj prevajalci pogosto ne prejemajo zadosti naročil. Seveda pa je to odvisno od izbrane tematike. 

Če pogosto potrebujete prevajalske storitve, je modro, da sklenete pogodbo z eno agencijo in si tam izberete svojega prevajalca, ki se bo specializiral za vaše področje. Prevajalci naj bodo vaši jezikovni partnerji, ki jim lahko zaupate in se z njimi kadar koli posvetujete.

Naši prevajalci vam pomagajo tudi pri malih jezikovnih zagatah

Pripravljate govor, Power Point prezentacijo, agendo za sestanek, email v tujem jeziku,  ki ga ne obvladate najbolje, ne bi pa radi zaradi svojih napak naredili napačnega vtisa? Takrat vam lahko na pomoč stopi prevajalec oz. prevajalci, ki skrbijo za jezikovno plat vaših sporočil. Naši prevajalci vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in vam pomagali rešiti dan s svojim znanjem.

Hitrost, prilagodljivost in najvišji standard so tiste prednosti, ki  vam jih lahko v agenciji Multilingual ponudimo ne glede na to, ali potrebujete prevod 1 strani ali cele knjige. Kontaktrajte nas in si zagotovite vrhunske prevajalske storitve!

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran