Prevajanje italijanščine

Prevajanje italijanščine je ena najpomembnejših storitev, ki jih pri prevajalcih naročajo turistične organizacije. V Sloveniji iz leta v leto beležimo ogromno italijanskih turistov, ki predstavljajo največji delež vseh turistov. Zato je pomembno, da se jim približamo v njihovem domačem jeziku in jim ponudimo kvalitetne prevode italijanščine.

Prevajanje italijanščine: nujno za naše sosede

Brez prevodov se Italijani v Sloveniji najbrž ne bi znašli, saj je splošno znano, da zelo slabo govorijo tuje jezike. Turistične organizacije zaradi tega množično naročajo prevode italijanščine, in sicer spletnih strani, brošur, jedilnikov … saj tako svojim gostom ponudijo svoje storitve v njihovem jeziku.

Prevajanje italijanščine naj izvaja prevajalec italianist

Kadar prevedeno besedilo ponudimo naravnim govorcem jezika, moramo biti še posebej pozorni, da je natančno in razumljivo. Prevod mora biti preverjen, najbolje, da ga prebere rojeni govorec italijanščine. Prevajanje italijanščine naj prevzame preverjen prevajalec, ki je jezik tudi študiral.

V MultiLingual zagotavljamo kakovostno prevajanje italijanščine

Prevajanje italijanščine lahko prepustite nam, saj vam priskrbimo kakovostne prevode enostavnih ali zahtevnejših italijanskih besedil:

  • prevajanje splošnih besedil
  • prevajanje tehnične dokumentacije
  • prevajanje turističnih besedil
  • prevajanje spletnih strani
  • prevajanje medicinskih tekstov

Prevajanje zagotavljamo iz italijanščine v slovenščine ter iz slovenščine v italijanščino. Po potrebi poskrbimo tudi za sodno overitev prevoda

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran