Prevodi

Potrebujete prevod v tuj jezik ali iz tujega jezika?

V prevajalski agenciji Multilingual PRO d.o.o. imamo pravi odgovor za vas. Naši prevajalci bodo vedno skrbno prevedli vaša besedila, saj se zavedajo, kako pomembna je primerna predstavitev v tujem jeziku – tako za avtorja oziroma tistega, ki ga besedilo predstavlja, kot tudi za ciljno občinstvo. Avtor si na podlagi pravilno rabljenega jezika prisluži še dodaten ugled svoje publike.

V katere jezike nudimo prevode?

Prevodi so vam na voljo v naslednjih jezikih:

Seveda nudimo tudi prevode v slovenski jezik za vse zgoraj omenjene jezike.

Prevodi v različnih jezikovnih kombinacijah

Poleg obeh standardnih kombinacij iz tujega jezika v slovenščino in iz slovenščine v tuj jezik prevajamo tudi vse druge jezikovne kombinacije med zgoraj naštetimi jeziki. Ob kakovosti stavimo tudi na hitrost, saj besedila v dolžini 5 strani prevedemo še v istem dnevu. Pri tem za eno stran štejemo 1.500 znakov brez presledkov, ki se imenuje avtorska oziroma tudi prevajalska stran. Če ima besedilo manj kot 750 znakov brez presledkov, obračunamo polovico cene avtorske strani. Če je besedilo daljše, pa obračunamo celotno avtorsko stran.

Brezplačni prevodi!

Res je, ponujamo vam brezplačni prevod besedila v slovenskem jeziku, ki ga želite prevesti v angleški, nemški, italijanski, španski ali francoski jezik - dolžne v izvirniku do 200 znakov brez presledkov.

Pošljite nam besedilo na info@multilingual.si in z veseljem bomo uredili krajši prevod tudi za vas.

POKLIČITE še danes na 040 817 820!

Popusti ob večjih naročilih

Za obsežnejša besedila vam nudimo popust, za katerega se dogovorimo ob naročilu. Če se boste odločili postati naša stalna stranka, vam bomo ponudili tudi posebno ugodnost – stalen popust.

Kakovostni prevodi za ugodno ceno – pokličite nas! Na voljo smo vam tudi 24 ur na dan na elektronskem naslovu info@multilingual.si.

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran