Simultano tolmačenje po meri

Simultano tolmačenje je vsekakor naloga, ki jo je potrebno zaupati profesionalnemu tolmaču z ustreznimi izkušnjami. Simultano tolmačenje običajno poteka tako, da tolmač posluša govorca ter le z nekaj sekundnim zamikom tolmači njegove besede, največkrat iz tujega v materni jezik. Gre za zahtevno obliko prevajanja, ki zahteva odlično strokovno podkovanost, dobro koncentracijo in bogate izkušnje, saj se mora prevajalec zelo hitro znajti in ne sme izgubiti rdeče niti.

V podjetju Multilingual vam simultano tolmačenje zagotavljamo kot celostno storitev, pri kateri vam lahko po potrebi zagotovimo tudi izposojo mikrofonov, slušalk in ostale potrebne opreme. Simultano tolmačenje se izvede na kateri koli lokaciji želite, naši strokovni tolmači pa poskrbijo za nemoteno izvedbo dogodka brez skrbi za jezikovne ovire.

Simultano tolmačenje za manjše skupine

Simultano tolmačenje lahko organiziramo tako za večjo skupino ljudi kot tudi za manjše skupine. Pri delu smo zelo fleksibilni in naši strokovno usposobljeni tolmači se vam lahko po dogovoru pridružijo tudi na poslovnih potovanjih ali mednarodnih dogodkih v tujin, kjer vas spremljajo in poskrbijo za nemoteno komunikacijo.

Pohvalimo se lahko z izkušenim kadrom, poleg tega pa so naši tolmači specializirani tudi za posamezna strokovna področja, tako da dobro poznajo terminologijo in druge zakonitosti stroke. Simultano tolmačenje vam lahko zagotovimo za različne jezike in jezikovne kombinacije.

 

Izberite simultano tolmačenje Multilingual in si zagotovite storitve na najvišjem nivoju. Več informacij po tel. +386 (0)40 817 820 ali po elektronski pošti info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran