Dobri prevajalci so nepogrešljivi

Ko stranka potrdi naročilo za prevajanje določenega besedila, vedno pričakuje tudi dober in kakovosten prevod. Ti pa so narejeni s strani dobrih prevajalcev. Vendar, kdo so dobri prevajalci? To niso samo tisti, ki imajo odlično znanje vsaj dveh jezikov, čeprav je to osnova za prevajanje, pač pa morajo dobri prevajalci, poleg kakovostnega prevajalskega dela obvladati še številne druge sposobnosti in veščine. 

Dobri prevajalci morajo biti v osnovi dobri pisci in vešči posredovati vsebine na razumljiv in berljiv način, pri čemer morajo ohranjati stil, slog in namen besedila. Biti morajo pozorni na slovnico, terminologijo, ciljno skupino, krajevne značilnosti in številne druge podrobnosti. Pri opravljanju prevajalskega dela morajo biti dosledni ter se neprestano izobraževati in brati v maternem in tujem jeziku.

Šele z vsemi temi lastnostmi vam lahko prevajalci dostavijo dober in kakovosten prevod besedila v ciljni jezik. Če želite torej najti dobrega in usposobljenega prevajalca, se obrnite na našo prevajalsko agencijo Multilingual, ki vam bo s svojo mrežo več kot 500 izkušenih prevajalcev hitro priskočila na pomoč. Poleg tega vam bodo tudi svetovali, kateri prevajalec je najustreznejši za vaš tip besedila. Besedilo do 5 strani vam bomo dostavili še isti dan, ponujamo pa vam tudi 10-% popust ob prvem sodelovanju. Zato nas kar pokličite in pošljite povpraševanje.

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran