Prevajalec za SEO vsebine?

Dandanes je ključni dejavnik za uspešnost podjetja na internetu optimizacija spletnih strani in drugih vsebin za spletne iskalnike. Optimizacija SEO vsebin je dokaj zahtevno področje že samo po sebi, ko pa je govora o prevajanju SEO vsebin, se stvari še dodatno zapletejo. Največja težava se pojavi pri prevajanju ključnih besed. Prevajalec sicer lahko prevede ključne besede iz izvirnika v ciljni jezik, vendar pa te niso nujno tudi ključne besede, ki jih potencialne stranke na trgih ciljnega jezika dejansko iščejo.

Pri prevajanju SEO vsebin je zato najbolje, da se prevajalec najprej pogovori z naročnikom glede prevoda in naredi raziskavo najbolj relevantnih ključnih besed v ciljnem jeziku. Podjetja običajno imajo svoje strokovnjake za SEO optimizacijo, ki lahko pomagajo poiskati ustrezne ključne besede v ciljnem jeziku. Prav tako imajo poslovanja včasih pripravljene posebne slovarje strokovnih in sorodnih izrazov, ki lahko ves postopek prevajanja olajšajo in skrajšajo.

Večinoma so neposredni prevodi ključnih besed neustrezni, zato jih je priporočeno nadomestiti z ustreznimi ključnimi besedami. Poleg tega se pri prevajanju SEO vsebin prevajalec mora posvetiti tudi ustreznim prevodom meta oznak, naslova, opisa strani, opisa grafičnih materialov in backlinkov ali zunanjih povezav.

Torej, če potrebujete prevajalca za prevajanje SEO vsebin, se obrnite na našo prevajalsko agencijo Multilingual, ki ima mrežo več kot 500 prevajalcev. Zagotovo vam bomo pomagali izbrati pravega prevajalca SEO vsebin, s prevodom pa boste več kot zadovoljni.

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran