Prevodi mobilnih aplikacij

Na trgu obstaja že več kot tri milijone različnih aplikacij, s prevodom mobilne aplikacije pa si stranke lahko zagotovijo vstop na globalni trg in dodaten zaslužek. Vendar morajo biti tovrstni prevodi dobro opravljeni, saj v nasprotnem primeru zmedejo uporabnika. Poleg tega pa lahko slabi prevodi vplivajo tudi na zaupanje uporabnikov do mobilne aplikacije in njeno uporabo. Kdo bi hotel namreč uporabljati aplikacijo, pri kateri ne bi vedel natančno, za kaj gre?

Tako npr. lahko prek aplikacije Google Meet že vrsto let spremljamo besedo »Stikalo«, ki označuje možnost zamenjave računa za sodelovanje v videokonferencah, namesto besede »Zamenjaj« (angl. Switch). Slabi prevodi izrazov bodo tako negativno vplivali na uporabo mobilne aplikacije in tudi na zaslužek stranke. Zato je za prevajanje mobilnih aplikacij ključna uporaba strokovnih prevajalcev, ki so materni govorci ciljnega jezika. Z njimi si bodo stranke namreč zagotovile pravilen prenos sporočila aplikacije in preprečile napačno uporabo izrazov. Prevodi mobilne aplikacije v več jezikih pa bodo stranki omogočili tudi večjo vidnost v spletni trgovini.

Ker se v prevajalski agenciji Multilingual zavedamo, kako pomembna je kakovost, so pri nas prevodi mobilnih aplikacij, narejeni strokovno, obenem pa cenovno ugodno. Za več informacij nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran