Prevod v albanščino

Podjetje Multilingual je pravi naslov, kadar potrebujete kakovosten prevod v albanščino ali prevajanje iz albanščine v slovenščino. Sodelujemo namreč s prevajalci, ki so naravni govorci jezika, tako da besedilo prevedejo na najvišjem strokovnem nivoju. Prevod v albanščino lahko v poslovnem svetu odpre marsikatera vrata, saj je Albanija precej velik in še ne v polnosti izkoriščen trg.

Glavni aduti podjetja Multilingual so, da vam prevod v albanščino zagotovimo hitro in po izjemno konkurenčni ceni, poleg tega pa vedno spoštujemo vse dogovore in časovne roke. Poleg prevajanja iz albanščine v slovenščino in obratno lahko poskrbimo tudi za kakovosten prevod v albanščino iz drugih tujih jezikov, saj sodelujemo z ekipo več kot 500 prevajalcev, ki so usposobljeni za različne jezikovne kombinacije.

Prevod v albanščino na najvišjem nivoju

Naša prva prioriteta je zagotavljanje kakovosti in vaš projekt vedno predamo usposobljenemu prevajalcu, ki dobro pozna izbrano področje. Na ta način lahko namreč poskrbi, da je vaše sporočilo v albanski jezik prevedeno natančno, hkrati pa prevod prilagodi tako pravilom kot kulturi ciljnega jezika in na ta način poskrbi, da zares dosežete želeni učinek.

Poleg že sicer ugodnih cen vam ob prvem naročilu zagotovimo še dodaten 10 % popust, da se lahko prepričate, zakaj je modro sodelovati z ekipo Multilingual. Za redne stranke v nadaljevanju ponujamo tudi dodatne količinske in druge popuste ter vedno poskrbimo, da ste z našimi storitvami kar najbolj zadovoljni.

 

Multilingual – vaša prva izbira za prevajanje!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran