Prevod v japonščino

Prevod v japonščino je vedno znova poseben izziv, zato je zelo pomembno, da prevajanje prepustite zaupanja vredni prevajalski agenciji, kot je podjetje Multilingual. Japonščino na svetu govori več kot 120 milijonov govorcev, prevod v japonščino pa postaja vedno bolj pomemben v poslovnem svetu, saj je Japonska eden izmed izjemno perspektivnih svetovnih trgov.

Prevod v japonščino je poleg vsebine in prenosa v ciljni jezik poseben izziv tudi zaradi japonske pisave. Sodobna japonščina namreč uporablja štiri različne pisave, kot zapis pa se uporabljajo pismenke. Naši japonologi imajo na področju prevajanja bogate izkušnje in vam lahko prevod v japonščino zagotovijo ne glede na zahtevnost in na področje prevajanja. Pod našim okriljem namreč deluje kar 500 prevajalcev doma in v tujini, ki se po potrebi med seboj tudi povežejo in so kos prav vsem izzivom.

Prevod v japonščino hitro in ugodno

Poleg tega, da v podjetju Multilingual na enem mestu dobite kakovosten prevod v japonščino tako iz slovenščine kot iz drugih tujih jezikov, vam zagotovimo še hitrost in ugodne cene. Kadar se vam zelo mudi, lahko prevod v japonščino do 5 strani pripravimo že v istem dnevu, vedno pa smo prilagodljivi in poskušamo maksimalno upoštevati vaše želje in potrebe.

Prevod v japonščino si lahko zagotovite po najbolj ugodni ceni, ob prvem naročilu in za večje količine besedil pa vam ponudimo tudi dodatne popuste, s katerimi lahko občutno prihranite, vendar si hkrati zagotovite najvišjo kakovost prevoda.

 

Multilingual – vaša prva izbira za prevajanje!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran