Prevod v italijanščino

Jezik naših sosedov je v slovenskem prostoru veliko v rabi in prevodi v italijanščino so aktualni tako v turizmu kot v mnogih drugih panogah. Italijani ne slovijo ravno po izrazitem znanju tujih jezikov, zato je toliko bolj pomembno, da jih besedila ustrezno nagovorijo v domačem jeziku. Najbolje je, da za prevod v italijanščino poskrbi prevajalec italianist, saj razume delovanje jezika in poskrbi za vse nianse, ki so pomembne za prepričljivost besedila. Glede na to, da prevod roma v roke naravnih govorcev, je ključno, da je besedilo jasno, razumljivo in slovnično brezhibno.

Prevajanje v italijanščino ne glede na zahtevnost ali tip besedila

Z ekipo več kot 500 sodelavcev doma in v tujini smo kos vsakemu izzivu. Ponudimo vam lahko hitro in kakovostno prevajanje tako enostavnih kot zahtevnih besedil. Zagotovimo vam prevajanje poljudnih besedil, prevajanje tehnične dokumentacije, prevajanje besedil za spletne strani ter prevode vseh tipov strokovnih besedil. Prevod vedno prevzame prevajalec, ki odlično pozna področje, tako da je v prevodu uporabljena strokovna terminologija in so vsi pomeni ustrezno prevedeni. Poleg italijanskih prevodov vam zagotovimo tudi prevajanje iz italijanščine v slovenski jezik, prav tako pa lahko izbirate tudi med različnimi tipi prevodov v druge tuje jezike.

Ugodne cene in popusti ob večjih naročilih

Naše storitve vas bodo prepričale tako s strokovnostjo kot z našo prilagodljivostjo. Ob naročilu večje količine besedil vam lahko namreč zagotovimo občutne popuste, za stalne stranke pa so naši prevajalci na voljo po fiksni znižani ceni, tako da se sodelovanje z nami res splača.

 

Potrebujete hiter prevod v italijanščino?

Na voljo smo vam na: 040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran