Prevod v francoščino

Prevod v francoščino je vedno znova poseben izziv, saj je jezik besedilno izredno bogat in ponuja kar nekaj kreativnih možnosti prenosa besed. Prevajanje je torej preplet veščine in znanja, zato je pomembno, da nalogo zaupate preverjeni prevajalski agenciji, kot je podjetje Multilingual. Skupne so nam namreč bogate izkušnje, prevajalska mreža več kot 500 prevajalcev po vsej Evropi ter odlične reference, ki pričajo o kakovosti naših storitev.

Prevod v francoščino hitro in ugodno

Pri nas vedno sledimo enemu ključnemu cilju: zagotoviti hiter prevod po ugodni ceni, pri čemer ob vsakem sodelovanju jamčimo za kakovost prevoda, saj za prevajanje vedno poskrbijo prevajalci z ustreznimi izkušnjami. Največkrat so naravni govorci jezika oziroma imajo diplomo iz francoščine, ustvarjajo in delajo pa v tujini, tako da so neprestano v stiku z jezikom in poskrbijo za jezikovno podobo v skladu z najnovejšimi standardi.

Trudimo se, da vam na povpraševanje vedno odgovorimo v najkrajšem možnem času ter vam pripravimo ponudbo, v kateri opredelimo fiksni strošek in rok izvedbe.

Naša pisarna je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure, v najkrajšem možnem času pa vam odgovorimo tudi po zaključku uradnega delovnika in med vikendi.

 

Potrebujete profesionalen prevod v francoščino?

Na voljo smo vam na 040 817 820 ali info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran