Prevod v slovaščino

Slovaščina je jezik, ki precej spominja na slovenščino in kar nekaj njihovih besed tudi razumemo, vendar je ravno to lahko še bolj varljivo. Pri prevajanju v tuj jezik je vedno zelo pomembno, da se odločite za preverjenega prevajalca, ki vam zagotovi tako vsebinsko kot tudi slovnično ustreznost besedila.

Prevajanje iz slovenščine v slovaščino in obratno

Slovaški trg postaja za slovenska podjetja vedno bolj zanimiv in z dobrimi slovaškimi prevodi se vam lahko odprejo marsikatera vrata. Najboljša marketinška poteza je, da svoje potencialne kupce in partnerje nagovorite v njihovem jeziku. Pri tem vam bodo pomagali naši prevajalci, ki imajo vrsto let izkušenj in so usposobljeni za prevajanje vseh vrst besedil.

Prevajanje, ki mu ni para

Naše stranke vedo, da pri prevajanju vedno damo vse od sebe. Vsakega projekta se lotimo skrbno in natančno, naši prevajalci pa se lahko poleg svojih izkušenj zanesejo tudi na kolege, s katerimi skupaj razrešijo težje primere prevodov oziroma morebitne jezikovne zagate. Poleg tega prevajalec po potrebi sodeluje tudi z vami kot naročnikom, da je končni izdelek res na najvišjem nivoju.

 

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si,

da si zagotovite najboljšo ponudbo!

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran