Prevod v nizozemščino

Zagotovite si profesionalen prevod v nizozemščino po ugodni ceni. V podjetju Multilingual vam lahko na enem mestu zagotovimo strokovne prevajalce, hitro opravljeno naročilo in najbolj konkurenčne cene na trgu. Nizozemščina je zelo specifičen jezik, ki je tesno povezan z nemščino, angleščino in frizijščino, zato je zelo pomembno, da prevod v nizozemščino opravi izkušen prevajalec.

Naši prevajalci so večinoma naravni govorci nizozemščine, poleg tega pa dobro poznajo različna tematska področja. Glede na vrsto besedila vaš projekt predamo enemu izmed naših strokovnjakov, ki poskrbi, da prevod v nizozemščino ustreza vsem zahtevanim standardom. Vedno se potrudimo, da smo maksimalno odzivni in upoštevamo vse dogovore.

Strokoven prevod v nizozemščino ali prevod iz nizozemščine v slovenščino

V podjetju Multilingual sodelujemo s preverjeno ekipo več kot 500 prevajalcev, ki so specializirani za različne jezikovne kombinacije. Tako vam lahko po potrebi prevod v nizozemščino zagotovimo tudi iz drugih tujih jezikov in poskrbimo, da na enem mestu dobite kar največ.

Ena naših pomembnih odlik so tudi dostopne in ugodne cene, saj si vedno prizadevamo, da za vaš denar dobite največ. Prvič nas lahko preizkusite tudi z dodatnim 10 % popustom, hkrati pa vam dodatne ugodnosti zagotovimo tudi ob večjih naročilih in za kontinuirano sodelovanje.

 

Multilingual – vaša prva izbira za prevajanje!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran