Prevod v turščino

Želite svoje izdelke predstaviti na novem trgu in potrebujete kakovosten prevod v turščino? V podjetju Multilingual vam na pomoč priskočijo kvalificirani prevajalci, ki so naravni govorci turškega jezika. Na ta način vam namreč lahko zagotovimo najvišjo kakovost, saj prevod v turščino poleg odličnega znanja jezika zahteva tudi dobro poznavanje turške kulture.

Naši prevajalci prevode vedno pripravijo tako, da so popolnoma prilagojeni ciljnemu jeziku in so sledi prevoda popolnoma zabrisane. Tako je prevod v turščino pravzaprav samostojno besedilo, ki neposredno nagovori ciljno publiko in doseže svoj namen.

Prevod v turščino že v istem dnevu

Ena od pomembnih odlik podjetja Multilingual je tudi hitrost, saj vam prevod v turščino do 5 strani besedila v nujnih primerih zagotovimo že v istem dnevu. Ob oddaji vašega naročila vedno določimo rok izvedbe, ki ga po potrebi dodatno prilagodimo vašim željam, saj si prizadevamo biti vaš poslovni partner, na katerega lahko vedno računate.

Zagotovite si ugoden prevod v turščino in izkoristite tudi našo posebno ponudbo ob prvem naročilu – zagotovimo vam namreč še dodatnih 10 % popusta na že sicer izjemno ugodne cene prevajanja. Preverite, zakaj je ravno podjetje Multilingual najboljša izbira.

 

Multilingual – vaša prva izbira za prevajanje!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran