Prevod v španščino

Španski jezik na svetu govori več kot 400 milijonov govorcev, zato vam lahko dober prevod v španščino v poslovnem svetu odpre marsikatero priložnost. Prevajalci v podjetju Multilingual so usposobljeni tudi za prevajanje različnih strokovnih področij, zato smo kos prav vsem izzivom.

Za prevod v španščino pri nas poskrbijo diplomirani hispanisti ali naravni govorci jezika, ki poskrbijo, da besedilo doseže svoj namen. Poleg prevajanja vam lahko zagotovimo tudi profesionalno lektoriranje, tako da je besedilo primerno za takojšnjo objavo in uporabo. 

Prevod v španščino že isti dan

Z našo široko ekipo več kot 500 prevajalcev lahko zadostimo še tako zahtevnim željam naročnika ali kratkim rokom izvedbe. Prevod v španščino do 5 strani vam zagotovimo že v 24 urah. Poleg vsega, kar dobite pri nas, vas bodo navdušile tudi izredno konkurenčne cene, saj je naša ponudba ena izmed najugodnejših na trgu

Poleg prevajalske agencije smo tudi vaš partner in svetovalec, saj vam na podlagi znanja in izkušenj vedno zagotovimo največ ter poskrbimo, da na nas lahko računate.

 

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran