Prevod v ruščino

Prevajanje v ruščino ali prevajanje ruščine v slovenščino je naloga, ki jo je najbolje zaupati strokovno podkovanemu prevajalcu z izkušnjami. Ruski jezik govori več kot 350 milijonov ljudi po vsem svetu in je pomemben v poslovnih stikih, saj Rusi izjemno cenijo, da se jim približate s pripravo kakovostnih besedil v njihovem maternem jeziku.

Ruski prevodi po meri

Naši prevajalci so usposobljeni za prevajanje vseh tipov besedil, od poljudnih in marketinških besedil do zahtevnih strokovnih tekstov. Pri delu smo vedno izjemno natančni in poskrbimo, da so besedila slovnično korektna ter napisana tako, da bralce res prepričajo. Prevajalec glede morebitnih zahtevnejših primerov pridobi še mnenje sodelavcev, prav tako pa sodeluje z vami kot naročnikom, da je končni izdelek res popoln.

Prevajalci, ki so naravni govorci jezika

Glede na to, da v okviru podjetja Multilingual sodeluje več kot 500 prevajalcev doma in v tujini, vas lahko povežemo z naravnimi govorci oziroma poskrbimo za strokovno lekturo besedila. Prevajalec, pri katerem je ciljni jezik njegov materni, bo poskrbel za vse nianse besedila in lahko boste 100 % prepričani, da je besedilo napisano brezhibno in bo vse bralce ustrezno nagovorilo s skrbno izbranimi besedami.

Izkoristite našo akcijo in si ob prvem prevodu zagotovite 10 % popusta!

 

Veselimo se vašega kontakta!

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si.

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran