Prevod v kitajščino

Prevod v kitajščino je že zaradi zahtevnosti prenosa izhodiščnega besedila v jezik, kjer veljajo drugačna pravila, zelo zahtevna naloga. Nujno je, da delo zaupate strokovnemu prevajalcu z ustrezno izobrazbo, ki poskrbi, da je prevajanje res opravljeno na najvišjem nivoju. Kitajski jezik obsega več narečij, med katerimi so najbolj razširjeni mandarinščina, wu in kantonščina, ki imajo skupaj približno 900 milijonov govorcev, zaradi česar je jezik tudi najbolj razširjen na svetu.

Kitajski trg je najhitreje rastoče gospodarstvo na svetu, zato vam lahko dober prevod v kitajščino odpre marsikatera vrata. Za prevajanje je potrebno odlično znanje kitajskega jezika, upoštevati pa je potrebno tudi pomembne značilnosti kitajske kulture, zato vas lahko izkušen prevajalec opozori tudi na morebitne ovire oziroma besedilo prilagodi tako, da bo v ciljnem jeziku zares doseglo svoj namen.

Brezhiben prevod v kitajščino

V podjetju Multilingual prevod v kitajščino pripravijo prevajalci z ustrezno izobrazbo, zagotovimo pa vam lahko tudi profesionalno lekturo končnega dokumenta, ki jo opravi naravni govorec jezika. Tako ste lahko prepričani, da je besedilo popolnoma prilagojeno ciljnemu jeziku in kulturi.

Ponudimo vam lahko tudi prevod v kitajščino iz drugih tujih jezikov ter poskrbimo za prevajanje zahtevnejših jezikovnih kombinacij. Po prejemu vašega povpraševanja vam pripravimo konkurenčno ponudbo, opredelimo rok izvedbe ter vam po potrditvi besedilo dostavimo skladno z dogovorom.

 

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran