Prevod v hrvaščino

Mnogi, ki so se rodili še v času bivše skupne države in so se srbohrvaščine učili v šolah, so mnenja, da še danes jezik obvladajo. Toda hrvaški jezik se je predvsem v zadnjih desetih letih zelo spremenil, zato je nujno potrebno najnovejše poznavanje slovničnih pravil. S tega stališča je najboljša odločitev, da prevod v hrvaščino zaupate strokovnjaku, ki bo poskrbel za slovnično ustreznost in primernost besedila.

Prevod iz slovenščine v hrvaščino in obratno

Po vašem povpraševanju za prevod vam v najkrajšem možnem času pripravimo konkurenčno ponudbo.  Po potrditvi naročila poskrbimo, da projekt predamo prevajalcu, ki dobro pozna področje (npr. gospodarstvo, medicina, turizem …). Prevajalec se poleg samega prevoda potrudi, da besedilo ustrezno prilagodi ciljni skupini in ga oblikuje tako, da se popolnoma zlije s pravili ciljnega jezika. Prevedeno besedilo ob koncu še enkrat skrbno pregledamo, zagotovimo pa vam lahko tudi lektoriranje po zelo konkurenčnih cenah.

Naša pisarna je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure, po zaključku uradnega delovnika in med vikendi pa bomo na vaša elektronska poročila odgovorili v najkrajšem možnem času.

 

Odločite se za kvalitetno prevajanje v hrvaščino

Dosegljivi smo na: 040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran