Prevod v madžarščino

Potrebujete kakovosten prevod v madžarščino? Madžarska je kot članica Evropske unije in sosednja država za Slovenijo eden izmed potencialnih trgov, poleg tega pa odpira številne priložnosti.

Izkazalo se je, da je ob vzpostavljanju novih poslovnih odnosov izrednega pomena, če so promocijska gradiva in predstavitve napisane v maternem jeziku. V takem primeru je lahko kakovosten prevod v madžarščino že sam po sebi vaša vstopnica v tamkajšnji poslovni svet.

V podjetju Multilingual prevajanje opravijo prevajalci, ki so večinoma tudi naravni govorci jezika, tako da zares poskrbijo, da besedilo upošteva vse potrebne jezikovne zapovedi kot tudi značilnosti kulture. Prevod v madžarščino vam je na voljo po najbolj konkurenčni ceni 25 eur/stran. Prav tako lahko poskrbimo tudi za druge jezikovne kombinacije, na primer za prevajanje iz angleščine v madžarščino in obratno.

Strokovna podkovanost in izkušnje

Naši prevajalci so specializirani za različna področja prevajanja, zato vam lahko zagotovijo kakovosten prevod v madžarščino bodisi splošnih besedil bodisi ozko strokovnih besedil. Vedno poskrbijo za uporabo ustrezne terminologije in besedilo prilagodijo vsem specifikam ciljnega jezika in občinstva, ki mu je besedilo namenjeno.

Po potrebi poskrbimo tudi za lekturo besedila, pri kateri lektor poskrbi za vse podrobnosti, da je prevod v madžarščino primeren za takojšnjo uporabo. Pri nas na enem mestu dobite ugodne cene, zanesljivost in strokovno izvedbo storitve, zato se splača preizkusiti, zakaj je prevajalska agencija Multilingual prava izbira.

 

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran