Prevod v portugalščino

Potrebujete profesionalen prevod v portugalščino? Zagotovite si ga hitro in ugodno. V podjetju Multilingual lahko poskrbimo za prevod v portugalščino, ki ga opravijo naravni govorci jezika, poleg tega pa besedilo na koncu še lektoriramo, da so urejene čisto vse podrobnosti besedila.

Portugalščina je tako imenovan iberoromanski jezik, ki ga na svetu govori več kot 200 milijonov govorcev. Po številu govorcev je tako šesti največji jezik na svetu, zato je prevod v portugalščino lahko prava priložnost tudi v poslovnem svetu.

Prevod v portugalščino za vsak žep

V podjetju Multilingual si ves čas prizadevamo, da se maksimalno približamo vašim potrebam. Prevod v portugalščino vam lahko zagotovimo po najbolj konkurenčni ceni na trgu, hkrati pa jamčimo najvišjo kvaliteto. Naši prevajalci imajo namreč vrsto let izkušenj in so specializirani za različna tematska področja, kar pomeni, da dobro poznajo vso terminologijo in prevod prilagodijo tako, da popolnoma ustreza vsem zahtevam ciljnega jezika.

Prevod v portugalščino vam priskrbimo hitro in pri našem sodelovanju upoštevamo prav vse dogovore. Veseli smo namreč vedno, ko poskrbimo za vaše zadovoljstvo in kadar nam sporočite, da ste nas z veseljem priporočili tudi drugim.

 

Multilingual – vaša prva izbira za prevajanje!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran