Prevod v hebrejščino

Prevajalska agencija Multilingual je ena redkih v Sloveniji, ki vam lahko zagotovi kakovosten prevod v hebrejščino. Hebrejski jezik na svetu govori okrog 6 milijonov ljudi, večinoma v Izraelu, delih palestinskih ozemelj in v Združenih državah Amerike. Zapisuje se s hebrejsko abecedo, ki jo sestavlja 22 črk, zapisanih s posebnimi simboli.

Prevod v hebrejščino je zahtevna naloga, zato jo je potrebno zaupati prevajalcu z ustreznim znanjem in izkušnjami. V podjetju Multilingual sodelujemo izključno s preverjenimi in renomiranimi prevajalci, ki so odlično strokovno podkovani in vedno zagotovijo le najvišjo kakovost. Tako ste lahko prepričani, da pri nas dobite prevod v hebrejščino na najvišjem nivoju.

Ugodna ponudba in hitrost

Po oddaji vašega povpraševanje boste v najkrajšem času prejeli povratne informacije. Najbolje je, da besedilo, ki ga želite prevesti, kar posredujete v vašem povpraševanju in pripravili vam bomo konkurenčno ponudbo. Po potrditvi naročila prevod glede na tematiko predamo tistemu prevajalcu, ki dobro pozna področje in morebitno strokovno terminologijo.

V dogovorjenem roku na vaš elektronski naslov prejmete prevedeno in lektorirano besedilo, ki je primerno za takojšnjo uporabo.

 

Za več informacij so vam naši prijazni sodelavci na voljo vsak dan med 8. in 16. uro po tel. +386 (0)40 817 820 ali po elektronski pošti info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran