Prevod v nemščino

Nemški jezik je znotraj Evropske zveze precej razširjen in je še posebej pomemben pri poslovni komunikaciji. Prevod v nemščino je ne glede na tip besedila zahtevna naloga, saj je potrebno skrbno izbrati prave besede in jih postaviti v ustrezen kontekst. Tega se dobro zavedamo, zato vam vedno dodelimo prevajalca, ki se odlično spozna na posamezno področje in ima mnogo izkušenj s prevajanjem določenega tipa besedila.

Kakovostno prevajanje iz nemščine v slovenščino

Tudi obraten proces je odgovorna naloga, saj morajo prevajalci povzeti celotno sporočilo in ga jasno ter razumljivo umestiti v strukturo slovenskega jezika. V podjetju Multilingual sodeluje več kot 500 prevajalcev, lektorjev in sodnih tolmačev iz 14 držav, ki zagotavljajo prevajalske storitve na najvišjem nivoju. Naši prevodi izstopajo iz povprečja zato, ker se prevajalci osredotočijo na pravila in strukturo ciljnega jezika ter besedila oblikujejo tako, da se zabrišejo sledi prevoda. Zavedamo se namreč, da je dober prevod tisto besedilo, ki v ciljnem jeziku na novo zaživi in resnično nagovori bralce s pravimi besedami in stavčnimi strukturami.

Na nas lahko računate tudi v časovni stiski

Pri prevodih v nemščino poleg kakovosti stavimo tudi na hitrost, saj lahko besedila do dolžine 5 strani prevedemo še v istem dnevu, prav tako pa se lahko v izrednih primerih dogovorimo tudi glede večjih količin besedila. Vedno so nam na prvem mestu vaše potrebe in želje, zato tudi v časovni stiski ne odlašajte s klicem.

 

Zagotovite si najnižje cene in oddajte naročilo ZDAJ:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran