Prevod v bolgarščino

Bolgarščino kot materni jezik po svetu govori več kot 9 milijonov ljudi. V Evropski uniji je Bolgarija gotovo ena izmed perspektivnih držav, ki odpira mnoge poslovne priložnosti. Naj jezik ne bo ovira! Odločite se za kakovostne prevode v bolgarščino, za katere poskrbijo naši prevajalci. Mnogi med njimi so naravni govorci, zato vam lahko priskočimo na pomoč tudi pri pregledu dokumentacije ali drugih strokovnih besedil.

Ena izmed pomembnih prednosti našega podjetja je široka mreža prevajalcev, ki se po potrebi med seboj povežejo in vam ponudijo prevajanje tudi v druge jezikovne kombinacije. Kadre izbiramo skrbno in sodelujemo s strokovnjaki, ki imajo ustrezno znanje in potrebne izkušnje. Tako vam lahko suvereno zagotovimo, da z odločitvijo za nas ne morete zgrešiti. Na voljo so vam tako prevodi iz slovenščine v bolgarščino kot prevodi iz bolgarščine v slovenščino.

Se vam mudi? Stali vam bomo ob strani!

Ena naših pomembnih odlik je, da vam poleg kakovosti zagotovimo tudi hitrost. Besedila do dolžine 5 strani bomo v nujnih primerih prevedli še v istem dnevu. Zapomnite si, da ste pri nas vedno na prvem mestu. Vredno nas je preizkusiti!

 

Potrebujete hiter prevod v bolgarščino?

Na voljo smo vam na: 040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran