Prevod v finščino

Prevod v finščino vam v slovenskem prostoru zagotavlja le malo prevajalskih agencij, saj so običajno specializirane le za bolj razširjene jezike. V podjetju Multilingual pa smo poslovni model zasnovali tako, da vam lahko z mrežo več kot 500 prevajalcev po vsej Evropi zagotovimo kakovostno prevajanje v več kot 30 jezikov.

Finščina spada v tako imenovano ugrofinsko jezikovno skupino, ki se je razvijala ločeno od ostalih bolj razširjenih skupin. Finski jezik zato velja kot trd oreh pri učenju, saj si ne moremo pomagati z jezikovnimi podobnostmi v besedišču in skladnji. Pomembno je, da prevod v finščino opravi strokovno usposobljen prevajalec z izkušnjami, ki dobro pozna vse jezikovne posebnosti in slovnična pravila, hkrati pa poskrbi tudi za ustrezen prenos osrednjega sporočila besedila.

Konkurenčne cene prevodov

Poleg kakovosti vam zagotavljamo tudi ugodne cene prevodov ter poskrbimo, da celoten proces od oddaje vašega naročila poteka hitro in učinkovito. Naša posebnost je, da ceno prevoda določimo že na podlagi izvirnika ter se je držimo tudi v primeru, če je prevedeno besedilo daljše.

Tako lahko pri nas do evra natančno izračunate svoje stroške, hkrati pa z dodatnimi količinskimi popusti in 10 % popustom ob prvem naročilu tudi prihranite.

 

Prevod v finščino pri Multilingual je zagotovo prava odločitev. Več informacij po tel. +386 (0)40 817 820 ali po elektronski pošti info@multilingual.si.

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran