Prevod v švedščino

V prevajalski agenciji Multilingual vam poleg prevajanja v najbolj razširjene jezike zagotavljamo tudi prevajanje v bolj specifične jezike, na primer prevod v švedščino. Sodelujemo namreč z več kot 500 prevajalci, specializiranimi za prevajanje različnih jezikov in jezikovnih kombinacij. Odlikujejo jih izkušnje in predvsem odlična strokovna podkovanost, zato vam lahko vedno zagotovimo najvišjo kakovost storitev.

Prevod v švedščino pripravi prevajalec, ki dobro pozna tematiko in terminologijo za področje, na katerega se vaše besedilo nanaša. Na koncu prevod pregleda tudi naravni govorec jezika, ki poskrbi za popolno slovnično in vsebinsko uskladitev besedila.

Prevajanje po meri

Pri naročnikih Multilingual slovi kot zaupanja vredna prevajalska agencija, kjer smo vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč tudi v zahtevnih situacijah. Prevode do 5 strani besedila vam lahko pripravimo že v istem dnevu, prav tako pa lahko poskrbimo tudi za specifične jezikovne kombinacije in vam prevod v švedščino zagotovimo tako iz slovenskega kot iz drugih tujih jezikov.

 

Izberite najvišjo kakovost in se odločite za sodelovanje z Multilingual. Več informacij po tel. +386 (0)40 817 820 ali po elektronski pošti info@multilingual.si.

 

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran