Cena sodnih prevodov

Sodni prevodi zavzemajo prevode besedil, uporabljenih v sodnih postopkih, kot so pogodbe, pooblastila, poročni in rojstni listi, diplome in spričevala, razni certifikati in pravni akti, potrdila o nekaznovanosti, sodni spisi, potrdila, ki jih izdajo uradni organi itd. Opravljajo jih sodni prevajalci oziroma sodni tolmači z opravljenim izpitom za sodne tolmače.

Cena sodnih prevodov je odvisna od obsega in vrste dokumenta ter od jezikovne kombinacije. Čim obširnejši in zahtevnejši je dokument tem višja je tudi cena. Enako velja tudi za jezikovno kombinacijo, saj bodo tiste jezikovne kombinacije, po katerih je manj povpraševanja dražje kot tiste, po katerih je povpraševanje večje.

V primerjavi s prevodi navadnih dokumentov so sodno overjeni prevodi občutno dražji. Namreč, pri sodnem prevajanju dokumentov imajo že najmanjše napake lahko katastrofalne posledice za ljudi, ki jih ti dokumenti zadevajo, zato so sodni prevajalci oziroma sodni tolmači tudi kazensko odgovorni zanje. Zaradi tega predstavljajo sodni prevodi eno izmed najzahtevnejših oblik prevajalske dejavnosti, saj sodni prevajalci oziroma sodni tolmači pri prevajanju tovrstnih besedil nosijo ogromno odgovornost.

Za ceno sodnih prevodov nas pokličite ali pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali. Izvirne dokumente nam lahko pošljete po pošti, dostavite osebno vsak dan med 8. in 16. uro, ali pa jih prevzamemo sami pri vas. Zato ne odlašajte in si pridobite najbolj ugodno cenovno ponudbo še danes!

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran