Kakovostno prevajanje različnih vrst besedil

Prevajalska agencija Multilingual združuje skupino prevajalcev, lektorjev in sodnih tolmačev, ki vam bo pomagala do učinkovite predstavitve na mednarodnem trgu. V to smo popolnoma prepričani, saj zagotavljamo profesionalno prevajanje v več kot 30 jezikov. Naši prevajalci bodo zaradi dolgoletnih izkušenj in poglobljenega strokovnega znanja poskrbeli za kakovostne prevode, medtem ko bodo lektorji omogočili, da v tako pripravljenih prevodih ne bo prav nobenih slovničnih napak.

Naše prevajanje v tuje jezike bo dalo vašim besedilom tisti pečat kakovosti, ki ga lahko pričakujete od vrhunske prevajalske agencije. Zato s svojimi strankami sodelujemo ves čas prevajanja, saj smo prepričani, da bomo le tako zagotovili najbolj kakovostne storitve.

Prevajanje za fizične in pravne osebe

Bodite povsem brez skrbi. Prevajanje vašega besedila bo v svoje roke prevzel specialist za vašo dejavnost, ki je obenem tudi temeljito usposobljen v slovenščini ter v jeziku, v oziroma iz katerega bo prevajal. Zato ne odlašajte ter nam čim prej pošljite svoje povpraševanje.

 

Obrnite se na nas in si zagotovite vrhunsko prevajanje:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran