Le najboljši prevodi

Prevodi so tankočutne preslikave besedil iz enega jezika v drugega, ki ohranjajo svoje bistvo, a pomen prilagajajo kulturnemu okolju ciljnega jezika. Zahtevajo veliko pozornosti, zbranosti, marsikdaj pa terjajo zelo malo časa za realizacijo. Ker se zavedamo, da je čas tudi denar, smo pod našo streho združili več kot 500 strokovnjakov z različnih področij, ki v kratkem času zagotovijo visoko kakovostne prevode in hitro najdejo rešitev za vsako težavo.

V prevajalski agenciji Multilingual poskrbimo, da naše prostore zapustijo samo najboljši prevodi. Kompromise smo pripravljeni sprejemati edino pri cenah – te so zares ugodne in kar kličejo po sodelovanju z nami. Ob vašem prvem naročilu ponujamo 10 % popust na vse prevode, bodisi kratke bodisi obsežnejše s strokovno terminologijo.

Naše zadovoljne stranke se z veseljem vračajo, saj so deležne posebnih ugodnosti in jih vedno sprejmemo odprtih rok. Uspešno smo zgradili mostove zaupanja, ki jih danes prehodi vedno več zahtevnih naročnikov, ki si želijo le najboljše. Pridružite se še vi.

 

Samo najboljše za vas!

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si!

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran