Poceni prevajanje

Poceni prevajanje na najvišjem nivoju vam lahko zagotovijo le redki in med njimi je tudi podjetje Multilingual. Naše poslovanje smo namreč optimizirali tako, da na eni strani sodelujemo s priznanimi in strokovno usposobljenimi prevajalci, ki so večinoma tudi naravni govorci jezika, po drugi strani pa vam kot strankam vedno zagotovimo največ.

Naše cene za prevajanje iz slovenščine v tuje jezike in obratno so ene najugodnejših na trgu, hkrati pa vam pri vsakem sodelovanju zagotovimo brezhibne prevode, izredno hitro odzivnost in maksimalno prilagodljivost.

Prevajanje v 30 jezikov

Zagotavljamo vam kakovostno prevajanje v več kot 30 jezikov, pri čemer glede na vaše specifične potrebe poskrbimo tudi za različne jezikovne kombinacije. Naši prevajalci prevajanje opravljajo že vrsto let, zato jih poleg odličnega poznavanja jezika in talenta odlikujejo tudi bogate izkušnje.

Vsak prevajalec je strokovnjak na specifičnem področju, kar pomeni, da odlično pozna terminologijo in vse druge posebnosti posamezne stroke, tako da vam lahko vedno zagotovimo brezhibna besedila. Po potrebi končni izdelek pregleda še lektor, ki potrdi besedilo in poskrbi, da je popolnoma jasno, razumljivo in slovnično ustrezno.

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na 040 817 820 ali info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran