Prevajanje španščine

Prevajanje španščine je mogoče v Sloveniji manj pogosto, a zato nič manj pomembno. Španščina je najpogosteje uporablja jezik na svetu, ki se govori v Španiji, ZDA, v Srednji in Južni Ameriki, špansko govorcih ljudi je pa več kot 400 milijonov.

Prevajanje španščine v agenciji MultiLingual

Prevajanje španščine pri nas izvajajo diplomirani hispanisti, ponujamo pa tudi lektoriranje maternega govorca španščine. Ta prevod prebere, ga ustrezno popravi, torej zamenja kako besedo, če je potrebno, in odpravi drobne pomanjkljivosti, ki se pojavijo zato, ker prevajalec ni materni govorec.

Pri prevajanju španščine v slovenščino svetujemo lektoriranje, ki ga opravi izkušen lektor slovenskega jezika.

Prevajanje španščine hitro in kakovostno

Če v vasem podjetju sodelujete s špansko govorečimi deželami, se morda odpravljate študirat v Španijo, vam ugodno in kakovostno prevedemo vso potrebno dokumentacijo. Če morda dobite poslovne partnerje iz Španije, lahko  pri nas najamete tudi tolmača, saj ponujamo tudi simultano in konsekutivno tolmačenje.  Nas tolmač vas lahko spremlja na poslovnih poteh, konferencah ali poskrbi za nemoten potek pogovorov na vaših poslovnih srečanjih. 

Prevod španščine že v 24 urah

V prevajalski agenciji MultiLingual razumemo, da je poslovni svet nepredvidljiv in da včasih enostavno ne moremo predvideti nepričakovanih poslovnih zapletov. Ne dovolite, da vas zaustavi čakanje na prevod! V agenciji MultiLingual se vam prilagodimo in vam v nujnih primerih prevajanje španščine do 5 strani zagotovimo  že v 24 urah.

Z nami je prevajanje zanesljiva storitev, ki vam ne jemlje dragocenega časa, ampak poskrbi za nemoteno poslovanje, vpis v šolo in druge zadeve, ki se odvijajo v španščini. 

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran