Prevajanje – hitro, ugodno in kakovostno

Prevajanje je vsekakor ena izmed storitev, pri kateri je zelo pomembno, da delo zaupate strokovnjakom. Prevajalci z ustrezno strokovno podkovanostjo in izkušnjami namreč poskrbijo, da je sporočilo v ciljni jezik preneseno z občutkom in da ustrezno nagovori ciljne bralce. V podjetju Multilingual sodelujemo z naravnimi govorci jezika, ki poskrbijo, da ima vsa beseda pravi pomen in da besedilo doseže želeni učinek.

Do eura natančno določene cene brez odstopanj

V nasprotju z mnogimi drugimi prevajalskimi agencijami v podjetju Multilingual poskrbimo, da že ob naročilu storitve izveste tudi točno ceno prevoda, ki ne odstopa tudi v primeru povečanega obsega prevedenega besedila. Končni znesek namreč določimo glede na število znakov izhodiščnega besedila, tako da lahko že pred sodelovanjem natančno popišete stroške.

Vedno se potrudimo, da poslujemo zanesljivo in s posluhom do strank, hkrati pa tudi poskrbimo, da se vam sodelovanje z nami splača. Prvič nas lahko preizkusite tudi z 10 % popustom, saj smo prepričani v kakovost naših storitev in se veselimo dolgoročnega sodelovanja.

Pri izbiri prevajalske agencije ne morete zgrešiti, če pokličete našo prijazno ekipo, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na morebitna vprašanja, pripravili ponudbo ter poskrbeli za profesionalne prevode v več kot 30 jezikov.

 

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran