Prevajanje – izredno cenovno ugodno

Prevajanje je ena izmed storitev, ki je na trgu sicer ni težko najti, res pa je, da je v poplavi ponudnikov težko izbrati pravega, ki vam bo zagotovil kakovostno in hitro prevajanje. Ne podlago številnih referenc in zadovoljstva naših naročnikov smo prepričani, da je prevajalska agencija Multilingual prava izbira za vse, ki iščete prevajanje na visokem nivoju.

Že vrsto let zagotavljamo prevajanje v več kot 30 jezikov, poleg tega pa sodelujemo z več kot 500 prevajalci po vsej Evropi, zaradi česar smo kos tudi najzahtevnejšim izzivom. Ponudimo vam lahko tudi prevajanje za manj razširjenje jezikovne kombinacije, saj med seboj povežemo naše šolane prevajalce in učinkovito poskrbimo prav za vse.

Prevajanje, dostopno vsakomur

Ena izmed posebnosti naše prevajalske agencije je med drugim tudi ta, da vam končno ceno za prevajanje povemo že ob predložitvi izvirnega besedila, medtem ko običajno za ceno izveste šele po opravljenem prevodu. Z našo pomočjo lahko torej natančno predvidite stroške in že vnaprej točno veste, kaj vas čaka. Pridružite se našim zadovoljnim naročnikom!

 

Najbolj ugodne cene in garancija zadovoljstva.

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran