Prevajanje, ki mu lahko zaupate

Za prevajanje je poleg dolgoletnih izkušenj potreben tudi izostren čut za jezik, ki lahko zajame vse njegove plasti in brez sledi prevoda za sabo pusti kakovosten končni izdelek. V prevajalski agenciji Multilingual so pod streho združeni le najbolj izkušeni prevajalci, ki vedo, kako se stvarem streže. Zato jim lahko brez skrbi zaupate, da bodo poskrbeli za prevajanje, ki bo na ogromnem tržišču izstopalo s svojo dovršenostjo.

Zagotovljena kakovost v kratkem času

V modernem času, ko se vse bliskovito odvija, je zelo pomembno, da so storitve dokončane čim prej. V podjetju Multilingual smo se temu prilagodili in vam ponujamo prevajanje do 5 strani besedila, ki ga opravimo v istem dnevu, pri čemer ne trpi kakovost opravljenega dela.

S ponosom lahko povemo, da z nami sodeluje ekipa visoko motiviranih in usposobljenih prevajalcev, ki poskrbi za prevajanje v več kot 30 jezikov, ponuja pa tudi možnost različnih jezikovnih kombinacij, ki ustrezajo še tako zahtevnim strankam. Poleg tega pa vam zagotavljamo konkurenčne cene, ki vas bodo nedvomno prepričale, zato ne odlašajte s povpraševanjem. V najkrajšem času vam bomo pripravili ugodno ponudbo in se z vami posvetovali o podrobnostih.

 

Ne čakajte in si zagotovite prevod po ugodnih cenah.

040 817 820 ali  info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran