Prevajanje po meri naročnika

Prevajanje je storitev, ki jo na trgu ponuja kar nekaj podjetij in posameznikov, vendar se raven storitev med sabo bistveno razlikuje. V podjetju Multilingual se zavedamo, da mora biti prevajanje vedno izvedeno na najvišjem strokovnem nivoju, zato sodelujemo izključno s preverjenimi prevajalci, usposobljenimi za različne jezikovne kombinacije in vsebinska področja.

Hkrati pomembno pozornost namenjamo tudi spremljajočim aktivnostim, kar pomeni, da smo izredno odzivni, prilagodljivi in smo vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Kadar se znajdete v časovni stiski, vam lahko prevajanje do 5 strani zagotovimo že v istem delovnem dnevu, prav tako pa tudi večje število strani prevedemo v najkrajšem možnem času.

Najbolj konkurenčne cene

Naše storitve so zasnovane tako, da za vaš denar vedno dobite največ. Nudimo vam namreč najbolj konkurenčne cene za prevajanje iz slovenskega v tuji jezik in obratno.

Študentom, brezposelnim in našim stalnim strankam zagotavljamo dodatne popuste in ugodnosti, tako da se sodelovanje z nami zares splača.

 

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran