Prevajanje poslovnih besedil

Prevajanje je v poslovnem svetu še toliko bolj pomembno, saj lahko intenzivno vpliva na uspešnost poslovanja. Vsa besedila morajo biti v ciljnem jeziku napisana brezhibno, jasno in razumljivo, saj za napake nikakor ni prostora.

V podjetju Multilingual imamo storitve še posebej prilagojene zahtevam posameznih podjetij, s katerimi dolgoročno sodelujemo, saj smo za vas vedno pripravljeni iti še korak dlje. To pomeni, da vam zagotavljamo maksimalno hitro odzivnost in prioritetno obravnavo, kadar se znajdete v časovni stiski.

Odlične reference in preverjena kakovost

Prevajanje vedno opravljajo le preverjeni prevajalci, ki imajo odlične reference in s katerimi sodelujemo vrsto let. Vaše besedilo vedno predamo strokovnjaku, ki je izurjen točno za vaše področje in ki poskrbi, da je vsa terminologija uporabljena ustrezno in da besedilo doseže želeni učinek.

Cenimo vaš čas, zato smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure, kar najihtreje pa vam odgovorimo tudi po zaključku uradnega delovnika in med vikendi. V izrednih primerih lahko dorečemo tudi termine, v katerih vam bomo dosegljivi ves čas, saj se zavedamo, da je tudi to v poslovnem svetu včasih nujno potrebno.

 

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran