Prevajanje – različne jezikovne kombinacije

Prevajanje, sploh iz angleščine v slovenščino, se marsikomu zdi kratko malo enostavno, saj se je dandanes že velik odstotek ljudi srečal s tem jezikom, ki nas spremlja na vsakem koraku. Vendar pa so za kakovosten prevajalski izdelek potrebne marsikatere veščine, s katerimi se ponašajo naši izkušeni strokovnjaki v priznanem podjetju Multilingual, od podrobnega poznavanja jezikovnih specifičnosti do bogatega besednega zaklada, ki ga nenehno dopolnjujejo.

Ponujamo vam odlično prevajanje v kar 30 različnih jezikov, med katerimi lahko izbirate, poskrbimo pa tudi za manj običajne kombinacije. Vedno se potrudimo, da v najkrajšem možnem času besedilo izpilimo do popolnosti, tako da boste z njim stopili iz povprečja.

Naj vas ne skrbi, da bo zaradi visoko kakovostne storitve trpel vaš bančni račun – da vas opogumimo za prvi korak, vam ob prvem sodelovanju ponujamo 10 % popust na prevajanje vseh vrst in dolžin besedi. Tako lahko mirne duše preverite našo ponudbo in se prepričate, da ste prispeli na pravi naslov.

 

Z nami ne morete zgrešiti.

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran